Když muž ztratí svou erekci, je to jako by se mu zhroutil život. Naštěstí existují léky, které funkci erekce mohou vrátit do normálu. Jsou bezpečné a pomáhají.

Na problémy s erekcí můžete vyzrát – Co nejvíce zabírá a jsou jen léky skutečně účinné?

Když se poprvé dostala na trh Viagra, byl to malý zázrak. Modrá pilulka, která mužům zase vrátila jejich ztracenou erekci, se stala doslova hitem. Jenže jde o lék poměrně drahý a pomůže jen jednou. Netrvalo to proto dlouho a trh zahltily i další podobné léky na erekci, ty jsou volně dostupné, není tak potřeba mít lékařský předpis, což je obrovskou výhodou pro všechny muže, co se za svůj problém stydí. Problémy s erekcí totiž může mít každý muž a je tomu tak. Traduje se, že až každý druhý muž alespoň jednou za život problémy s erekcí skutečně má. Co problémy způsobuje a je jedinou skutečnou pomocí jen zázračná modrá tabletka?

lékař může poradit

Zdraví, stres, alkohol i váš životní styl

Pokud se i vy potýkáte s občasnými potížemi s erekcí, není třeba se velmi znepokojovat. Erekce je ovlivněna například i tím, zda žijete zdravě, zda požijete alkohol nebo jste ve stresu. Někdy za potíže mohou i nemoci. Ovšem asi úplně nejhorší je samotný stres z toho, že něco nefunguje, jak by mělo. Muži jsou na tento problém zvláště hákliví, neumí si dobře přiznat, že se jich problém týká, snaží se to tajit a tím se jen zbytečně trápí. To vede k dočasné ztrátě erekce dost často.

Kromě úpravy životního stylu, jsou zde proto i léky na erekci. Nejde jen o samotnou Viagru, ale i jiné léky, které okamžitě navracejí erekci a tedy vrací muže do plnohodnotného sexuálního života. Léky jsou bezpečné, rychle účinkují, ovšem neměli by je užívat ti, kteří trpí na onemocnění srdce a zvláště ti, kteří berou na kardiovaskulární onemocnění léky.

problémy s erekcí

Bylinky i cviky jako další možnost

I když si ale nemůžete vzít zmíněné léčivo, můžete si pomoci bylinkami. Zvláště vhodný je pak kotvičník zemní. Pomáhají ale i speciální cviky, které jsou dohledatelné na internetu, cviky vám ale může naordinovat i váš lékař.

Pokud vás ztracená erekce trápí, již nemusí! Je dnes mnoho způsobů, jak si můžete efektivně pomoci.

Back To Top