Problémy nechodí po horách, ale po lidech, to je známá věc. Také je známo to, že pokud muž nedokáže fungovat v oblasti milostného života, tak to pro něj znamená největší prohra a tragédie. Jakoby s ním umírala část jeho mužství. Nic ale není ztraceno. Pokud je chápající partnerka, tak mu ráda pomůže překlenout tuto dobu neúspěchu a nic nebude bránit tomu, aby si oba dva užili opět sexuální radovánky, bez omezení. Nemá se nikdy nic vzdávat, pokud se vše nevyzkoušelo. A teď možností se nabízí hned několik, než se odhodláme navštívit lékaře, aby nám napsal nějakou podpůrnou léčbu.

sexy žena

Začít můžeme cviky, které podpoří pánevní dno. Naordinovat si přírodní léčbu, kdy asi nejznámější bude kotvičník zemní, kterému se říká také zelená viagra. Nebo se podívat po pilulkách, které mohou viagru nahradit a jsou i šetrnější k organismu, ačkoliv je dobré si zjistit na příbalovém letáku jejich možnosti a působení. Nabídka je také poměrně velká, například nám nabízí hned několik možností.

holka

Zelená léčba

Kdo by se přece jenom obával chemie nebo vedlejších účinků, může bez problémů vyzkoušet bylinky. Ty nikdy neuškodí a navíc mohou podpořit sexuální chutě. Existují již řadu století a také se jim říká zázračné afrodiziakum. Jejich hlavním cílem je probudit libido a zvýšit chuť na sex. Mezi takovou zelenou lékárnu patří i rozmarýn lékařský nebo polokeř yzop lékařský. Ten když například vylouhujeme s vínem, tak je naprosto ideální, jen pozor panáček stačí, žádné vrchovaté sklenky. Ale mezi úplně asi top patří kotvičník zemní, který stimuluje mužské libido a přispívá k normalizaci hladiny testosteronu. Je prokázáno, že například v některých případech tato hladina vzrostla až o 30 %. Dokonce za velmi příznivý se považuje i česnek kuchyňský, který má pozitivní vliv na erekci, horší je to ale se zápachem z úst. To už bude lepší pro dokonalejší prokrvení penisu, sáhnout po ginkgo. Zkrátka není čas nic vzdávat, ale užívat si.

Back To Top